سه شنبه ۱۸ دی ۰۳

مانيسا يكي از شهرهاي تركيه است كه در استاني به همين نام واقع شده است. جمعيت اين شهر حدود 1.5 ميليون نفر است كه در 17 منطقه اين شهر ساكن هستند. استان مانيسا در غرب تركيه قرار دارد و با استان‌هاي ازمير، آيدين، دنيزلي، اوشاك، كوتاهيا و باليك اسير همسايه است. مردم مانيسا به زبان تركي صحبت مي‌كنند.

شهر مانيسا به دليل وجود مجموعه كارخانجات وستل كه در زمينه توليد لوازم خانگي و تجهيزات دفاعي فعاليت مي‌كند، يكي از مهم‌ترين قطب‌هاي صنعتي تركيه به شمار مي‌آيد. اين شهر به دليل وجود باغ‌هاي انگور بسيار معروف است و به طور كلي كشاورزي آن به خوبي توسعه يافته است. مانيسا در رتبه‌بندي توليد مواد غذايي در تركيه در ميان شهرهاي اين كشور رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.

مانيسا تركيه سال‌هاي متمادي است در بخش‌هاي توليد مواد غذايي، نساجي، چرم و توليدات كارخانه‌اي فعاليت دارد. با اين حال رونق صنعتي و اقتصادي اين منطقه مانع از توسعه صنعت گردشگري در آن نشده است. از مركز شهر مانيسا تنها 40 دقيقه تا ساحل اژه مسافت وجود دارد. علاوه بر اين، در مانيسا بناهاي تاريخي زيادي وجود دارد كه مورد توجه گردشگران از سراسر جهان است. سرگرمي‌هاي متنوعي در اين شهر تدارك ديده شده است تا گردشگران از سفر و اقامت در اين شهر مدرن لذت ببرند.


زيباترين جزاير تركيه : ۶ جزيره رويايي با طبيعتي بي‌مانند بيشتر بخوانيد: 

زيباترين جزاير تركيه : ۶ جزيره رويايي با طبيعتي بي‌مانند


سابقه تاريخي مانيسا

سابقه تاريخي مانيسا

شهر مانيسا بر اساس افسانه‌هاي يونان باستان پس از جنگ تروا در حدود قرن پنجم قبل از ميلاد تاسيس شده است. اين شهر پس از فتح توسط حكومت عثماني بيشتر توسعه يافت. مانيسا در دوران حكومت عثماني يكي از مهم‌ترين شهرهاي تركيه بود. پادشاهان عثماني همچون سليمان يكم و سليم دوم دوران وليعهدي خود را در اين شهر به عنوان والي گذرانده‌اند. در سال 1919 و در حين جنگ تركيه و يونان ارتش يونان موفق به تسخر مانيسا شد اما ارتش تركيه توانست در سال 1922 آن را دوباره پس بگيرد.

چگونه به مانيسا سفر كنيم؟

چگونه به مانيسا سفر كنيم؟

فرودگاه عدنان مندرس ازمير كه يكي از مهم‌ترين فرودگاه‌هاي تركيه به شمار مي‌آيد، نزديك‌ترين فرودگاه به مانيسا تركيه است. اين فرودگاه در فاصله 63 كيلومتري شهر قرار دارد. از اين فرودگاه مي‌توان با تاكسي يا اتوبوس خود را به مانيسا برسانيد. ممكن است مايل باشيد براي رسيدن به مانيسا، خودرو اجاره كنيد كه اين امكان نيز در سالن فرودگاه فراهم شده است.

ايستگاه قطار مانيسا نيز جابه‌جايي درون استاني و بين شهري را براي گردشگران و ساكنان اين شهر امكان‌پذير مي‌سازد. روزانه چندين سفر از طريق راه آهن ازمير به سمت مانيسا و بالعكس انجام مي‌شود. سفر آبي از طريق كشتي نيز به طور روزانه از شهرهاي استانبول و آنكارا به سمت مانيسا انجام مي‌شود.

مسيرهاي اتوبوسراني از شهرهايي همچون آنكارا، استانبول و آنتاليا به مانيسا وجود دارد. زمان سفر از 6 تا 8 ساعت طول مي‌كشد. گردشگراني كه به اين ديار سفر مي‌كنند در بازگشت فرش‌هاي دستبافت، گليم، زيورآلات، لباس و صنايع دستي چوبي به عنوان سوغاتي براي عزيزانشان تهيه مي‌كنند.


بهترين سواحل تركيه : ۱۰ بهشت بي‌نظير تركيه بيشتر بخوانيد: 

بهترين سواحل تركيه : ۱۰ بهشت بي‌نظير تركيه


آب و هواي مانيسا

دماي هوا در مانيسا در طول سال در بازه 11 تا 22 درجه سانتي‌گراد متغير است. آب و هواي اين شهر گرم و معتدل است و زمستان‌هايي پربارش دارد.

جاذبه‌هاي گردشگري مانيسا

كشور تركيه از نظر جاذبه‌هاي گردشگري بسيار غني است. در هر منطقه و شهر از تركيه مكان‌هاي زيادي وجود دارد كه مردم از سراسر دنيا براي بازديد آنها به اين كشور سفر مي‌كنند. مانيسا نيز از اين قاعده مستثني نيست. تاريخ پرفرازونشيب، جاذبه‌هاي باشكوه بسياري را در اين منطقه جاي داده است كه هر كدام افسانه منحصربه‌فرد خود را دارند. در ادامه مقاله چند جاذبه گردشگري مانيسا تركيه را معرفي مي‌كنيم.

مسجد سلطان

مسجد سلطان - جاهاي ديدني مانيسا

مساجد تركيه از مهم‌ترين جلوه‌هاي هنر معماري دوران عثماني محسوب مي‌شود و در شهرهاي مختلف اين كشور گردشگران زيادي را از سراسر دنيا به سوي خود فرا مي‌خوانند. مسجد سلطان مانيسا يكي از اين مسجدهاست كه در قرن شانزدهم به دستور هافسا سلطان همسر سلطان سليم ساخته شده است. گنبد مركزي اين مسجد به همراه دو مناره در كنار آن چشم هر بيننده‌اي را به خود خيره مي‌كند. علاوه بر مسجد، مهمان‌خانه، مدرسه، حمام و مركز درماني نيز در اين مجموعه وجود دارد.

قلعه مانيسا

قلعه مانيسا

ويرانه‌هاي قلعه مانيسا در منطقه Sandik-Tepe در جنوب شهر واقع شده است. اين قلعه از يك بناي داخلي و يك بناي خارجي تشكيل شده است. در ساخت اين قلعه از سنگ آجر استفاده شده است كه ويژگي بناهاي دوران بيزانس است. ارتفاع ديوارهاي اين قلعه به 4.5 متر مي‌رسد و در مجموع 13 برج دارد. ويرانه‌هاي باقي‌مانده تنها شامل دو دروازه از هفت دروازه اين قلعه است. ساختار اين قلعه به صورت يك پنج‌ضلعي طراحي شده است و از سوي مردم با نام «صندوق قلعه» خوانده مي‌شود.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.